Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 250 g zahar
- 1 l lapte
- 1 pliculet zahar vanilat
Mod de preparare:
Se topesc 50 g zahar intr-o cratita, la foc mic. Cand acesta s-a topit, se intoarece cratita, astfel incat zaharul se acopere peretii. Ouale, laptele, zaharul si zaharul vanilat se amesteca cu mixerul, dupa care se toarna in cratita peste zaharul ars.Se da la cuptor, la foc mediu, pana cand se intareste.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă