Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 l suc de rosii
- 1 lingura ulei
- 1 lingura faina
- 250 ml lapte
- 1 lingurita busuioc uscat
- 1 lingurita oregano uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oala, se rumeneste un pic faina in ulei incins. Se adauga apoi sucul de rosii si se lasa pe foc pana da in clocot. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc, dupa care se adauga laptele. Se lasa la foc mic cateva minute, dupa care se pot servi cu bucati de cascaval sau smantana.
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023