Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 l suc de rosii
- 1 lingura ulei
- 1 lingura faina
- 250 ml lapte
- 1 lingurita busuioc uscat
- 1 lingurita oregano uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oala, se rumeneste un pic faina in ulei incins. Se adauga apoi sucul de rosii si se lasa pe foc pana da in clocot. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc, dupa care se adauga laptele. Se lasa la foc mic cateva minute, dupa care se pot servi cu bucati de cascaval sau smantana.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară