Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 l suc de rosii
- 1 lingura ulei
- 1 lingura faina
- 250 ml lapte
- 1 lingurita busuioc uscat
- 1 lingurita oregano uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oala, se rumeneste un pic faina in ulei incins. Se adauga apoi sucul de rosii si se lasa pe foc pana da in clocot. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc, dupa care se adauga laptele. Se lasa la foc mic cateva minute, dupa care se pot servi cu bucati de cascaval sau smantana.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?