Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 250 g zahar
- 1 l lapte
- 1 pliculet zahar vanilat
Mod de preparare:
Se topesc 50 g zahar intr-o cratita, la foc mic. Cand acesta s-a topit, se intoarece cratita, astfel incat zaharul se acopere peretii. Ouale, laptele, zaharul si zaharul vanilat se amesteca cu mixerul, dupa care se toarna in cratita peste zaharul ars.Se da la cuptor, la foc mediu, pana cand se intareste.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie