Dificultate: redusa
Ingrediente:
Blatul:
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- 120 g nuca macinata
- 1 praf de copt
Umplutura:
- 150 g nuca macinata
- 200 g lapte
- 2 pliculete de gelatina alba
- 8 linguri de apa
- 1 kiwi
- 1 portocala
- 1 banana
- ananas
- visine
- stafide
Mod de preparare:
Se pregateste blatul: se bat albusurile spuma cu zahar, se adauga galbenusurile, se amesteca usor, apoi se adauga nuca macinata si praful de copt. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor aprox. 20 de minute. Dupa ce se scoate din cuptor se ruleaza intr-un prosop umed casa ia forma de rulada si sa nu se crape pe urma. Intre timp se preparat umplutura: nuca macinata se opareste cu laptele.Gelatina se dizolva in 8 linguri de apa pana se ingroasa. Apoi gelatina se pune pe bain-marie pana se topeste. Gelatina topita se pune in amestecul de nuca cu lapte fierbinte si se amesteca. Se lasa sa se raceasca si se introduc fructele. Se desface blatul, se intinde compozitia si se ruleaza din nou in folie alimentara.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?