12:06, 17 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

Iata un desert delicios si usor de preparat, foi de napolitane cu crema de nuca.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...
  • 2 foi de napolitane
  • 200gr nuca
  • 100 gr zahar
  • 4 galbenusuri
  • 250 gr unt
  • 200gr zahar

Mod de preparare:

O parte din cantitatea de miez de unca se macina, iar cealalta se rupe bucatele. Se topeste untul in cratita, la bain marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusurile. Se amesteca totul bine pana se ingroasa. Se adauga nuca si se lasa deoparte. Se topesc 200 g zahar, separat, si se toarna compozitia cu nuca, amestecand bine. Cat inca este fierbinte se asaza pe o foaie de napolitana, deasupra se asaza cea de-a doua si se preseaza bine.

Citeste si:
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala Namak: proprietăți vindecătoare unice
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri