Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten

- 2 foi de napolitane
- 200gr nuca
- 100 gr zahar
- 4 galbenusuri
- 250 gr unt
- 200gr zahar
Mod de preparare:
O parte din cantitatea de miez de unca se macina, iar cealalta se rupe bucatele. Se topeste untul in cratita, la bain marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusurile. Se amesteca totul bine pana se ingroasa. Se adauga nuca si se lasa deoparte. Se topesc 200 g zahar, separat, si se toarna compozitia cu nuca, amestecand bine. Cat inca este fierbinte se asaza pe o foaie de napolitana, deasupra se asaza cea de-a doua si se preseaza bine.
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră