Peste cu susan

12:06, 14 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta aromata si simplu de preparat: peste cu susan.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus
  • 4 fileuri de peste
  • 1/4 cana faina
  • sare
  • piper
  • 1 ou bine batut
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura ulei de susan
  • 2/3 cana pesmet
  • 1/4 cana seminte de susan
  • 4 linguri unt

Mod de preparare:

Se pregateste un sos din ou, lapte si ulei de susan. Faina se amesteca cu sarea si piperul, iar pesmetul cu semintele de susan. Se dau fileurile de peste prima data prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet si se pun la prajit in unt topit. Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti si se serveste cald.

Citeste si:
Sylfirm X, inovație în estetică - microneedling și radiofrecvență...
Sylfirm X, inovație în...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri