Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 fileuri de peste
- 1/4 cana faina
- sare
- piper
- 1 ou bine batut
- 1 lingura lapte
- 1 lingura ulei de susan
- 2/3 cana pesmet
- 1/4 cana seminte de susan
- 4 linguri unt
Mod de preparare:
Se pregateste un sos din ou, lapte si ulei de susan. Faina se amesteca cu sarea si piperul, iar pesmetul cu semintele de susan. Se dau fileurile de peste prima data prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet si se pun la prajit in unt topit. Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti si se serveste cald.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse