Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 fileuri de peste
- 1/4 cana faina
- sare
- piper
- 1 ou bine batut
- 1 lingura lapte
- 1 lingura ulei de susan
- 2/3 cana pesmet
- 1/4 cana seminte de susan
- 4 linguri unt
Mod de preparare:
Se pregateste un sos din ou, lapte si ulei de susan. Faina se amesteca cu sarea si piperul, iar pesmetul cu semintele de susan. Se dau fileurile de peste prima data prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet si se pun la prajit in unt topit. Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti si se serveste cald.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.