INGREDIENTE:
- 5 oua
- 200 g zahar
- 200 g unt
- 250 g faina
- 50 g stafide
- 3-4 linguri nuci maruntite
- 1 praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- 2 linguri zeama de lamaie
- coaja de portocala
- lamaie confiate.
PREPARARE:
Se mixeaza galbenusurile cu 100 g zahar, se adauga untul topit, stafidele, nucile, coaja de citrice, praful de copt stins in zeama de lamaie, scortisoara si albusurile batute spuma cu restul de zahar. La final se incorporeaza faina. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul deja incins, pentru 40-45 minute. Se scoate din forma si cand este rece se pudreaza cu zahar farin.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.