INGREDIENTE:
- 5 oua
- 200 g zahar
- 200 g unt
- 250 g faina
- 50 g stafide
- 3-4 linguri nuci maruntite
- 1 praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- 2 linguri zeama de lamaie
- coaja de portocala
- lamaie confiate.
PREPARARE:
Ceai și cafea pentru momente din viață

Se mixeaza galbenusurile cu 100 g zahar, se adauga untul topit, stafidele, nucile, coaja de citrice, praful de copt stins in zeama de lamaie, scortisoara si albusurile batute spuma cu restul de zahar. La final se incorporeaza faina. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul deja incins, pentru 40-45 minute. Se scoate din forma si cand este rece se pudreaza cu zahar farin.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?