Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten

- 600gr. branza de vaci
- 50 gr. de zahar
- 3 pliculete zahar vanilat
- 1 ou
- 50 g de stafide inmuiate in coniac
- 100 g de rahat aromat
- 4 linguri de faina
- 4 linguri de gris
- 1lingurita de coaja rasa de lamaie
Mod de preparare:
Branza se piseaza usor cu furculita, dupa care se adauga oul. Se amesteca si apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat, grisul, un praf de sare si faina. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Rahatul se taie marunt si se adauga in compozitie impreuna cu stafidele tinute in coniac si coaja de lamaie. Din aluat se formeaza bilute, se trec prin faina, se face o gaurica in centrul bilutei si se pun prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mic, pana cand sunt rumeniti pe ambele parti. Se servesc cu smantana si cu dulceata de visine sau afine.
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?