Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 ardei grasi
- 1/2 conopida
- 2 cepe
- 200 g mazare
- 100 g fasole verde
- 300 g rosii
- 1 dovlecel
- 1/2 radacina telina
- verdeata
- 60 g unt
- sare
- smantana
Mod de preparare:
Legumele se curata, se spala si se taie marunt. Se calesc intr-un vas cu unt pana ce legumele devin moi, iar apoi se adauga apa fiarta, rosiile curatate de pielita si sarea. Dupa cateva clocote, cand legumele s-au fiert, se stinge focul si supa se drege cu smantana amestecata cu 1 lingurita de faina si 1/2 pahar de apa. Se adauga patrunjel tocat marunt si se consuma calda.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”