Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 g margarina
- 150 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 3 oua
- 250 g faina
- 1 pachet praf de copt
- 3 linguri de rom
- 3 linguri lapte
- 50 g migdale pisate
- 250 g crema de ciocolata
- un praf de sare
Mod de preparare:
Zaharul se bate cu margarina si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi ouale, praful de copt si un praf de sare. Treptat se adauga laptele, romul si migdalele. 2/3 din aluat rezultat se asaza intr-o tava unsa cu unt, si cealalta parte se amesteca cu crema de ciocolata si se asaza deasupra. Se da tava la cuptor aproximativ o ora.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.