Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 g margarina
- 150 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 3 oua
- 250 g faina
- 1 pachet praf de copt
- 3 linguri de rom
- 3 linguri lapte
- 50 g migdale pisate
- 250 g crema de ciocolata
- un praf de sare
Mod de preparare:
Zaharul se bate cu margarina si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi ouale, praful de copt si un praf de sare. Treptat se adauga laptele, romul si migdalele. 2/3 din aluat rezultat se asaza intr-o tava unsa cu unt, si cealalta parte se amesteca cu crema de ciocolata si se asaza deasupra. Se da tava la cuptor aproximativ o ora.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară