Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 g margarina
- 150 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 3 oua
- 250 g faina
- 1 pachet praf de copt
- 3 linguri de rom
- 3 linguri lapte
- 50 g migdale pisate
- 250 g crema de ciocolata
- un praf de sare
Mod de preparare:
Zaharul se bate cu margarina si cu zaharul vanilat. Se adauga apoi ouale, praful de copt si un praf de sare. Treptat se adauga laptele, romul si migdalele. 2/3 din aluat rezultat se asaza intr-o tava unsa cu unt, si cealalta parte se amesteca cu crema de ciocolata si se asaza deasupra. Se da tava la cuptor aproximativ o ora.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?