Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 1 kg ciuperci
- 600 g smantana
- 3 bucati piept de pui
- 2 cepe
- 5 linguri de faina
- 300 g cascaval
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se bate putin. Se condimenteaza cu sare si piper si se frige pe gratar. Intre timp, se curata cartofii, se taie cubulete si se fiert in apa cu sare. Ciupercile se curata si se fierb putin, dua care se calesc putin cu ceapa tocata marunt. Se adauga smantana impreuna cu faina si se lasa pe foc aproximativ 20 de minute. Intr-o farfurie plata se asaza cartofii fierti, apoi amestecul de ciuperci cu smantana si pieptul de pui taiat fasii . Se serveste cald cu cascaval ras deasupra.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri