Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 1 kg ciuperci
- 600 g smantana
- 3 bucati piept de pui
- 2 cepe
- 5 linguri de faina
- 300 g cascaval
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se bate putin. Se condimenteaza cu sare si piper si se frige pe gratar. Intre timp, se curata cartofii, se taie cubulete si se fiert in apa cu sare. Ciupercile se curata si se fierb putin, dua care se calesc putin cu ceapa tocata marunt. Se adauga smantana impreuna cu faina si se lasa pe foc aproximativ 20 de minute. Intr-o farfurie plata se asaza cartofii fierti, apoi amestecul de ciuperci cu smantana si pieptul de pui taiat fasii . Se serveste cald cu cascaval ras deasupra.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”