Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 1 kg ciuperci
- 600 g smantana
- 3 bucati piept de pui
- 2 cepe
- 5 linguri de faina
- 300 g cascaval
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se bate putin. Se condimenteaza cu sare si piper si se frige pe gratar. Intre timp, se curata cartofii, se taie cubulete si se fiert in apa cu sare. Ciupercile se curata si se fierb putin, dua care se calesc putin cu ceapa tocata marunt. Se adauga smantana impreuna cu faina si se lasa pe foc aproximativ 20 de minute. Intr-o farfurie plata se asaza cartofii fierti, apoi amestecul de ciuperci cu smantana si pieptul de pui taiat fasii . Se serveste cald cu cascaval ras deasupra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară