Piept de pui vienez

12:06, 10 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

Prepara o gustoasa reteta de piept de pui vienez cu cartofi si sos de ciuperci si smantana.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus
  • 3 cartofi
  • 1 kg ciuperci
  • 600 g smantana
  • 3 bucati piept de pui
  • 2 cepe
  • 5 linguri de faina
  • 300 g cascaval
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala si se bate putin. Se condimenteaza cu sare si piper si se frige pe gratar. Intre timp, se curata cartofii, se taie cubulete si se fiert in apa cu sare. Ciupercile se curata si se fierb putin, dua care se calesc putin cu ceapa tocata marunt. Se adauga smantana impreuna cu faina si se lasa pe foc aproximativ 20 de minute. Intr-o farfurie plata se asaza cartofii fierti, apoi amestecul de ciuperci cu smantana si pieptul de pui taiat fasii . Se serveste cald cu cascaval ras deasupra.

Citeste si:
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea
Bariéderm Cica Ulei susține...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri