Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 1 kg ciuperci
- 600 g smantana
- 3 bucati piept de pui
- 2 cepe
- 5 linguri de faina
- 300 g cascaval
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se bate putin. Se condimenteaza cu sare si piper si se frige pe gratar. Intre timp, se curata cartofii, se taie cubulete si se fiert in apa cu sare. Ciupercile se curata si se fierb putin, dua care se calesc putin cu ceapa tocata marunt. Se adauga smantana impreuna cu faina si se lasa pe foc aproximativ 20 de minute. Intr-o farfurie plata se asaza cartofii fierti, apoi amestecul de ciuperci cu smantana si pieptul de pui taiat fasii . Se serveste cald cu cascaval ras deasupra.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.