Ingrediente:
- foaie de foietaj
- 100 grame mozzarella
- 100 grame feta bulgaria(sau orice brinza grasa)
- 2 oua (unul pentru crema de brinza,unul pentru uns deasupra)
- seminte de chimen
Mod de preparare:
Foaia de foietaj se taie in cerculete mici,dupa care se umple cu compozitia de branza feta,mazzarella,1 ou.Se inchide buzunarele cu ajutorul furculitei si se ung cu ou batut dupa care se presara seminte de chimin.Se coc circa 25 minute, depinde de cuptorul fiecaruia la 350 F/180 grade.Pofta mare!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!