Ingrediente:
- foaie de foietaj
- 100 grame mozzarella
- 100 grame feta bulgaria(sau orice brinza grasa)
- 2 oua (unul pentru crema de brinza,unul pentru uns deasupra)
- seminte de chimen
Mod de preparare:
Foaia de foietaj se taie in cerculete mici,dupa care se umple cu compozitia de branza feta,mazzarella,1 ou.Se inchide buzunarele cu ajutorul furculitei si se ung cu ou batut dupa care se presara seminte de chimin.Se coc circa 25 minute, depinde de cuptorul fiecaruia la 350 F/180 grade.Pofta mare!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă