Ingrediente:
- foaie de foietaj
- 100 grame mozzarella
- 100 grame feta bulgaria(sau orice brinza grasa)
- 2 oua (unul pentru crema de brinza,unul pentru uns deasupra)
- seminte de chimen
Mod de preparare:
Foaia de foietaj se taie in cerculete mici,dupa care se umple cu compozitia de branza feta,mazzarella,1 ou.Se inchide buzunarele cu ajutorul furculitei si se ung cu ou batut dupa care se presara seminte de chimin.Se coc circa 25 minute, depinde de cuptorul fiecaruia la 350 F/180 grade.Pofta mare!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?