Ingrediente:
- foaie de foietaj
- 100 grame mozzarella
- 100 grame feta bulgaria(sau orice brinza grasa)
- 2 oua (unul pentru crema de brinza,unul pentru uns deasupra)
- seminte de chimen
Mod de preparare:
Foaia de foietaj se taie in cerculete mici,dupa care se umple cu compozitia de branza feta,mazzarella,1 ou.Se inchide buzunarele cu ajutorul furculitei si se ung cu ou batut dupa care se presara seminte de chimin.Se coc circa 25 minute, depinde de cuptorul fiecaruia la 350 F/180 grade.Pofta mare!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional