O reteta delicioasa de paste cremoase cu spanac

Din capitolul "Ce sa mai fac repede-repejor la cina?", va prezint aceste paste care m-au salvat de multe ori cand intram in pana de inspiratie. In plus, in caz ca inca nu ati observat, I have a thing for spinach - I'm in love with it!

Simplu de tot - sunt gata in maxim 20 de minute, si, chiar si atunci cand nu se mai gaseste spanac in piata, puteti folosi spanac congelat - deci sunt disponibile all year round.

Acum povestea: 3 catei de usturoi, caliti in 2 linguri de ulei de masline, se intalnesc dupa 2-3 minute cu spanacul spalat si tocat marunt. Apoi li se alatura si un praf de nucsoara + unul de sare si piper.

Dupa inca 2-3 minute, apare inca un personaj in tigaie - 200ml smantana. Apoi stingem focul, si radem o mana buna de parmezan peste spanac. Spanacul, smantana si parmezanul sunt life-long friends, nu stiati?

In sfarsit, punem pastele in farfurii, mai radem niste parmezan pe deasupra, si presaram cativa muguri de pin (pe care i-am rumenit 1 minut separat, in alta tigaie) on top of that.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Doradă cu dovlecei la grătar – un prânz sățios pentru zilele de vară Lord of the Dance, la un sfert de secol de la lansare, prezintă un show aniversar grandios la București, pe 20 mai

Si au treait fericiti pana la adanci batraneti... well, not really - au trait vreo 5 minute, pana i-am mancat noi :p

Pe blogul leblogpiquant.blogspot.com veti gasi mai multe retete interesante si gustoase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri