Din capitolul "Ce sa mai fac repede-repejor la cina?", va prezint aceste paste care m-au salvat de multe ori cand intram in pana de inspiratie. In plus, in caz ca inca nu ati observat, I have a thing for spinach - I'm in love with it!
Simplu de tot - sunt gata in maxim 20 de minute, si, chiar si atunci cand nu se mai gaseste spanac in piata, puteti folosi spanac congelat - deci sunt disponibile all year round.
Acum povestea: 3 catei de usturoi, caliti in 2 linguri de ulei de masline, se intalnesc dupa 2-3 minute cu spanacul spalat si tocat marunt. Apoi li se alatura si un praf de nucsoara + unul de sare si piper.
Dupa inca 2-3 minute, apare inca un personaj in tigaie - 200ml smantana. Apoi stingem focul, si radem o mana buna de parmezan peste spanac. Spanacul, smantana si parmezanul sunt life-long friends, nu stiati?
In sfarsit, punem pastele in farfurii, mai radem niste parmezan pe deasupra, si presaram cativa muguri de pin (pe care i-am rumenit 1 minut separat, in alta tigaie) on top of that.
Si au treait fericiti pana la adanci batraneti... well, not really - au trait vreo 5 minute, pana i-am mancat noi :p
Pe blogul leblogpiquant.blogspot.com veti gasi mai multe retete interesante si gustoase.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară