Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 750 g rosii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1/2 radacina telina
- 1 dovlecel
- 1 lingura de unt
- 100 g orez
- 2 linguri de smantana
- 75 g branza rasa
- 1 lingurita patrunjel tocat
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala rosiile si se taie capacul. Se scobeste miezul cu o lingurita. Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se caleste in unt. Morcovul, telina si dovlecelul se spala si se taie cubulete. Peste ceapa calita, se adauga orezul si se caleste inca putin, dupa care se adauga 200 ml de apa. Se adauga morcovii, miezul de rosii si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 5 minute. Apoi se adauga telina, dovlecelul, sarea si piperul si se mai fierbe inca 15 minute. Se adauga smantana, branza si patrunjelul tocat la aceasta compozitie si se umplu rosiile. Rosiile umplute se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se pune capacul la fiecare rosie, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9