Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 750 g rosii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1/2 radacina telina
- 1 dovlecel
- 1 lingura de unt
- 100 g orez
- 2 linguri de smantana
- 75 g branza rasa
- 1 lingurita patrunjel tocat
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala rosiile si se taie capacul. Se scobeste miezul cu o lingurita. Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se caleste in unt. Morcovul, telina si dovlecelul se spala si se taie cubulete. Peste ceapa calita, se adauga orezul si se caleste inca putin, dupa care se adauga 200 ml de apa. Se adauga morcovii, miezul de rosii si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 5 minute. Apoi se adauga telina, dovlecelul, sarea si piperul si se mai fierbe inca 15 minute. Se adauga smantana, branza si patrunjelul tocat la aceasta compozitie si se umplu rosiile. Rosiile umplute se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se pune capacul la fiecare rosie, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară