Va trebuie un amestec de frunze - eu am folosit salata, rucola si spanac (printr-o minune am gasit spanac in piata - ce soarta a destinului a avut restul spanacului o sa vedeti mai tarziu :p).. asa, o para (malaiata ? :p), un picut de branza de capra (dar merge si una cu mucegai albastru), alune sau nuci,
si un dressing facut 3 linguri de ulei de masline extravirgin, o lingura de zeama de lamaie, o lingurita de miere si una de mustar de Dijon.. + sare&piper ofc :DAm amestecat frunzele si para taiata feliute cu dressingul, le-am mutat pe o farfurie, am presarat pe deasupra branza de capra, inca cateva feliute de para si niste alune sfaramate + inca o lingurita de dressing, and voila - my gourmet fancy lunch salad! :D
Mai multe retete interesante si gustoase puteti descoperi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro