Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500-600 gr. carne de vaca
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina mica
- 2 linguri de orez
- 1 ou
- zeama de la o lamaie
- sare
- patrunjel verde tocat
- 2 l apa
Mod de preparare:
Carnea de vita se taie cuburi si se pune la fiert cu apa rece. In timp ce aceasta fierbe, se curata legumele si taie cubulete. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga legumele. Dupa ce a fiert, se adauga orezul
spalat. Cand orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamaie.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !