Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500-600 gr. carne de vaca
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina mica
- 2 linguri de orez
- 1 ou
- zeama de la o lamaie
- sare
- patrunjel verde tocat
- 2 l apa
Mod de preparare:
Carnea de vita se taie cuburi si se pune la fiert cu apa rece. In timp ce aceasta fierbe, se curata legumele si taie cubulete. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga legumele. Dupa ce a fiert, se adauga orezul
spalat. Cand orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamaie.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară