Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500-600 gr. carne de vaca
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina mica
- 2 linguri de orez
- 1 ou
- zeama de la o lamaie
- sare
- patrunjel verde tocat
- 2 l apa
Mod de preparare:
Carnea de vita se taie cuburi si se pune la fiert cu apa rece. In timp ce aceasta fierbe, se curata legumele si taie cubulete. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga legumele. Dupa ce a fiert, se adauga orezul
spalat. Cand orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala de pe foc si se drege cu un ou batut si zeama de lamaie.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă