Am ramas in urma cu publicarea retetelor pe care le-am pregatit in ultimele zile si tocmai am descoperit ca foaia cu aceasta reteta am pierdut-o....si nu mai tin minte cantitatea ingredientelor. Asa ca ma vad nevoita sa va povestesc doar combinatia de ingrediente, urmand ca voi sa adaptati in forma de necesitati.
In primul rand pregatiti pastele - le fierbeti in apa cu putina sare, le strecurati si le stropiti cu putin ulei de masline. Amestecati si lasati deoparte.
Intr-o tigaie caliti un piept de pui taiat cubulete, pana cand carnea se albeste. Stingeti cu sucul proaspat stors de la 1-2 portocale si adaugati o lingura de mustar dijon. Amestecati, puneti capacul la tigaie si lasati sa fiarba.
Dupa aproximativ 20 de minute adaugati broccoli, puneti capacul si lasati sa se inabuse. Nu amestecati decat daca este absolut necesar, astfel incat sa pastrati cat mai intregi buchetelele de broccoli. Cand s-au fiert si ele, turnati tot amestecul peste paste, amestecati si serviti.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară