Am ramas in urma cu publicarea retetelor pe care le-am pregatit in ultimele zile si tocmai am descoperit ca foaia cu aceasta reteta am pierdut-o....si nu mai tin minte cantitatea ingredientelor. Asa ca ma vad nevoita sa va povestesc doar combinatia de ingrediente, urmand ca voi sa adaptati in forma de necesitati.
In primul rand pregatiti pastele - le fierbeti in apa cu putina sare, le strecurati si le stropiti cu putin ulei de masline. Amestecati si lasati deoparte.
Intr-o tigaie caliti un piept de pui taiat cubulete, pana cand carnea se albeste. Stingeti cu sucul proaspat stors de la 1-2 portocale si adaugati o lingura de mustar dijon. Amestecati, puneti capacul la tigaie si lasati sa fiarba.
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

Dupa aproximativ 20 de minute adaugati broccoli, puneti capacul si lasati sa se inabuse. Nu amestecati decat daca este absolut necesar, astfel incat sa pastrati cat mai intregi buchetelele de broccoli. Cand s-au fiert si ele, turnati tot amestecul peste paste, amestecati si serviti.
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?