Ingrediente:
- 1 l lapte
- 8 oua
- 200 g ciocolata alba
- 200 g zahar
- 225 g faina
- esenta de vanilie
- 250 g margarina
Preparare:
Margarina si ciocolata se topesc si se lasa sa ajunga la temperatura camerei. Se mixeaza galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, ciocolata, faina, esenta si apoi laptele caldut, putin cate putin amestecand usor. La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina; se toarna compozitia de cremsnit si se coace aprox. 1 ora, mai intai la foc iute apoi la foc mic. Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar farin. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare