Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 15 g drojdie
- sare
- 2-3 linguri ulei
- 150 g faina integrala
- 200 g faina alba
- 30 g soia cuburi
- 1 ceapa mica
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 10-12 masline
- 50 g porumb dulce
- 50 g ciuperci fierte
- 2 linguir pasta de tomate
- 200 ml suc de rosii
- ½ lingurita rozmarin
- 1 lingurita miere
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul: drojdia se amesteca cu putina apa calda si cu sare. Se lasa la loc cald cam 15 minute, dupa care se adauga faina, uleiul si treptat apa calduta. Se amesteca usor pana se obtine un aluat elastic. Se lasa sa se dospeasca la loc cald. Intre timp se pregatesc ingredientele pentru pizza. Cuburile de soia se fierb in apa cu 2-3 foi de dafin, iar dupa ce s-au fiert, se taie feliute subtiri. Legumele si maslinele se taie feliute subtiri. Separat se amesteca pasta de tomate cu mierea, sucul de rosii si rozmarinul. Din aluatul care a crescut se intinde o foaie care se pune intr-o tava in care s-a presarat faina. Se da la cuptor doar 5 min, dupa care se scoate din cuptor si se unge uniform cu amestecul de tomate. Deasupra se presara cuburile de soia, legumele si maslinele taiate feliute, ciupercile si bobitele de porumb. Tava se da la cuptor si se lasa la foc mijlociu cca 30 min, rumenindu-se frumos.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară