Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 15 g drojdie
- sare
- 2-3 linguri ulei
- 150 g faina integrala
- 200 g faina alba
- 30 g soia cuburi
- 1 ceapa mica
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 10-12 masline
- 50 g porumb dulce
- 50 g ciuperci fierte
- 2 linguir pasta de tomate
- 200 ml suc de rosii
- ½ lingurita rozmarin
- 1 lingurita miere
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul: drojdia se amesteca cu putina apa calda si cu sare. Se lasa la loc cald cam 15 minute, dupa care se adauga faina, uleiul si treptat apa calduta. Se amesteca usor pana se obtine un aluat elastic. Se lasa sa se dospeasca la loc cald. Intre timp se pregatesc ingredientele pentru pizza. Cuburile de soia se fierb in apa cu 2-3 foi de dafin, iar dupa ce s-au fiert, se taie feliute subtiri. Legumele si maslinele se taie feliute subtiri. Separat se amesteca pasta de tomate cu mierea, sucul de rosii si rozmarinul. Din aluatul care a crescut se intinde o foaie care se pune intr-o tava in care s-a presarat faina. Se da la cuptor doar 5 min, dupa care se scoate din cuptor si se unge uniform cu amestecul de tomate. Deasupra se presara cuburile de soia, legumele si maslinele taiate feliute, ciupercile si bobitele de porumb. Tava se da la cuptor si se lasa la foc mijlociu cca 30 min, rumenindu-se frumos.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?