Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 100 g tofu
- 3 linguri, fulgi de ovaz
- sare
- 5 catei usturoi pisati
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita chimen
Mod de preparare:
Fierbeti cartofii in coaja, dupa care ii lasati la racit si ii decojiti si ii taiati jumatati. Intr-o farfurie, radeti tofu, adaugati fulgii de ovaz, chimenul, sarea si uleiul si amestecati bine. Tavaliti cartofii prin acest amesteca, dupa care ii asazati intr-o tava unsa cu ulei si dati la cuptor, pentru 15 minute. Se servesc calzi cu sos de usturoi si smantana.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!