Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 100 g tofu
- 3 linguri, fulgi de ovaz
- sare
- 5 catei usturoi pisati
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita chimen
Mod de preparare:
 
Fierbeti cartofii in coaja, dupa care ii lasati la racit si ii decojiti si ii taiati jumatati. Intr-o farfurie, radeti tofu, adaugati fulgii de ovaz, chimenul, sarea si uleiul si amestecati bine. Tavaliti cartofii prin acest amesteca, dupa care ii asazati intr-o tava unsa cu ulei si dati la cuptor, pentru 15 minute. Se servesc calzi cu sos de usturoi si smantana.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei