12:06, 8 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

Prepara o mancare rapida si foarte aromata,spaghete cu sunca si cascaval.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...
  • 400 g spaghete
  • sare
  • 2 cepe rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g sunca
  • 20 g unt
  • verdeata (marar, patrunjel)
  • 250 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cascaval ras
  • piper

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, iar sunca se taie fasii subtiri. Se incinge untul si se calesc usor fasiile de sunca, amestecand incontinuu, dupa care se adauga ceapa, usturoiul si verdeata tocata si se lasa putin sa se caleasca. Se toarna peste ele smantana si se lasa sa mai dea cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc si se adauga galbenusurile amestecate
cu cascavalul ras. Se sareaza, se pipereaza. Se scurg spaghetele si se amesteca cu sosul de
sunca si cascaval. Inainte de a le servi, spaghetele se pot decora cu frunze de maghiran sau cu cascaval ras.

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri