Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 500 g linte
- 1 1/2 l apa
- 1 lingurita de sare
- 1 ceapa
- 6 catei de usturoi
- cimbru
Mod de preparare:
Lintea se alege, se spala si se lasa la inmuiat cateva ore bune. Se schimba apa si se pune la fiert. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se toaca. Cand da in clocot, se scurge si se pune in alta apa rece, se fierbe bine, la urma se pune sarea. Cand e aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si cateii de usturoi, curatati si taiati in doua. Se lasa la foc mic, pana fierbe bine usturoiul, se potriveste de sare si se presara cu cimbru.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!