Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 500 g linte
- 1 1/2 l apa
- 1 lingurita de sare
- 1 ceapa
- 6 catei de usturoi
- cimbru
Mod de preparare:
Lintea se alege, se spala si se lasa la inmuiat cateva ore bune. Se schimba apa si se pune la fiert. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se toaca. Cand da in clocot, se scurge si se pune in alta apa rece, se fierbe bine, la urma se pune sarea. Cand e aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si cateii de usturoi, curatati si taiati in doua. Se lasa la foc mic, pana fierbe bine usturoiul, se potriveste de sare si se presara cu cimbru.
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9