12:06, 8 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

Prepara o delicioasa ciorba taraneasca de linte!Ciorba de linte este foarte hranitoare si foarte sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente :

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 500 g linte
  • 1 1/2 l apa
  • 1 lingurita de sare
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • cimbru

Mod de preparare:

Lintea se alege, se spala si se lasa la inmuiat cateva ore bune. Se schimba apa si se pune la fiert. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se toaca. Cand da in clocot, se scurge si se pune in alta apa rece, se fierbe bine, la urma se pune sarea. Cand e aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si cateii de usturoi, curatati si taiati in doua. Se lasa la foc mic, pana fierbe bine usturoiul, se potriveste de sare si se presara cu cimbru.

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri