Dificultate: redusa
Ingrediente :
- 500 g linte
- 1 1/2 l apa
- 1 lingurita de sare
- 1 ceapa
- 6 catei de usturoi
- cimbru
Mod de preparare:
Lintea se alege, se spala si se lasa la inmuiat cateva ore bune. Se schimba apa si se pune la fiert. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se toaca. Cand da in clocot, se scurge si se pune in alta apa rece, se fierbe bine, la urma se pune sarea. Cand e aproape gata, se adauga ceapa tocata marunt si cateii de usturoi, curatati si taiati in doua. Se lasa la foc mic, pana fierbe bine usturoiul, se potriveste de sare si se presara cu cimbru.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară