Prepara la cina aceasta aromata mancare de cartofi cu tofu si rozmarin. Cartofii cu tofu si rozmarin sunt foarte gustosi si simplu de pregatit.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 8 cartofi
  • 100 g tofu
  • 3 linguri, fulgi de ovaz
  • sare
  • 5 catei usturoi pisati
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita chimen

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii in coaja, dupa care ii lasati la racit si ii decojiti si ii taiati jumatati. Intr-o farfurie, radeti tofu, adaugati fulgii de ovaz, chimenul, sarea si uleiul si amestecati bine. Tavaliti cartofii prin acest amesteca, dupa care ii asazati intr-o tava unsa cu ulei si dati la cuptor, pentru 15 minute. Se servesc calzi cu sos de usturoi si smantana.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cartofi cu tofu si rozmarin.