Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 100 g tofu
- 3 linguri, fulgi de ovaz
- sare
- 5 catei usturoi pisati
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita chimen
Mod de preparare:
Fierbeti cartofii in coaja, dupa care ii lasati la racit si ii decojiti si ii taiati jumatati. Intr-o farfurie, radeti tofu, adaugati fulgii de ovaz, chimenul, sarea si uleiul si amestecati bine. Tavaliti cartofii prin acest amesteca, dupa care ii asazati intr-o tava unsa cu ulei si dati la cuptor, pentru 15 minute. Se servesc calzi cu sos de usturoi si smantana.
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare