Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg. castraveti proaspeti
- 3 cutii iaurt de 500 grame
- 50 gr. nuci
- usturoi
- marar
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Castravetii se spala bine si se taie cubulete mici. Miezul se nuca se piseaza usor cu cutitul. Mararul se toaca marunt, iar usturoiul se preseaza. Intr-un bol, se amesteca aceste ingrediente, deasupra se toarna iaurtul, putin ulei, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si se da la frigider. Se consuma rece.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?