Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg. castraveti proaspeti
- 3 cutii iaurt de 500 grame
- 50 gr. nuci
- usturoi
- marar
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Castravetii se spala bine si se taie cubulete mici. Miezul se nuca se piseaza usor cu cutitul. Mararul se toaca marunt, iar usturoiul se preseaza. Intr-un bol, se amesteca aceste ingrediente, deasupra se toarna iaurtul, putin ulei, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si se da la frigider. Se consuma rece.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”