Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 7 oua
- 14 linguri zahar
- 14 linguri faina
- 14 linguri ulei
- 1 praf de copt stins cu zeama de lamaie
- 1 praf de sare
- 2 linguri cacao
- 1/2 pachetel zahar vanilat
- miez de nuca
Mod de preparare:
Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, treptat se adauga zaharul si se bate in continuare pana se obtine o bezea. Se adauga galbenusurile unul cate unul, treptat uleiul si se bate cu telul, avand grija sa nu se lase compozitia. Se adauga praful se copt stins cu zeama de lamaie, vanilie, un praf de sare, miezul de nuca si apoi faina. Compozitia se imparte in doua, o parte va ramane alba, iar cealalta se amesteca cu cacao. Se unge cu ulei o tava, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia alba si deasupra ei pe cea de cacao. Se da la cuptor cam 50 de minute, pana capata o culoare maronie.
Puteti incerca si aceasta reteta de chec cu spuma de visine!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară