Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 7 oua
- 14 linguri zahar
- 14 linguri faina
- 14 linguri ulei
- 1 praf de copt stins cu zeama de lamaie
- 1 praf de sare
- 2 linguri cacao
- 1/2 pachetel zahar vanilat
- miez de nuca
Mod de preparare:
Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, treptat se adauga zaharul si se bate in continuare pana se obtine o bezea. Se adauga galbenusurile unul cate unul, treptat uleiul si se bate cu telul, avand grija sa nu se lase compozitia. Se adauga praful se copt stins cu zeama de lamaie, vanilie, un praf de sare, miezul de nuca si apoi faina. Compozitia se imparte in doua, o parte va ramane alba, iar cealalta se amesteca cu cacao. Se unge cu ulei o tava, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia alba si deasupra ei pe cea de cacao. Se da la cuptor cam 50 de minute, pana capata o culoare maronie.
Puteti incerca si aceasta reteta de chec cu spuma de visine!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse