Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

- 4 bucati piept de pui
- 4 morcovi
- 2 radacini patrunjel sau pastarnac
- 2 ardei capia sau grasi
- 5 galbenusuri de ou
- 400 grame smantana
- otet
- usturoi
- verdeata dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se taie fasii. Legume se spala si se taie, apoi se pun la fiert impreuna cu carnea de pui si condimente dupa gust. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda. Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continu. Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute si se serveste calda.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?