Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 bucati piept de pui
- 4 morcovi
- 2 radacini patrunjel sau pastarnac
- 2 ardei capia sau grasi
- 5 galbenusuri de ou
- 400 grame smantana
- otet
- usturoi
- verdeata dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se taie fasii. Legume se spala si se taie, apoi se pun la fiert impreuna cu carnea de pui si condimente dupa gust. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda. Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continu. Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute si se serveste calda.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.