Ingrediente:
- 3 pulpe de pui
- 400g ciuperci
- rosii din conserva cu sos
- 7 cartofi
- sare,piper
- delikat
- patrunjel verde.
Curatati si spalati pulpele apoi faceti 3 crestaturi in fiecare. Turnati putin ulei in tava,apoi asezati rosiile taiate cubulete si sosul lor.Deasupra asezati pulpele iar pe langa ele asezati cartofii taiati feliute si ciupercile spalate si curatate.Condimentati si bagati la cuptor pana se rumenesc asa cum va place.La sfarsit adugati patrunjel verde tocat marunt. Iese foarte bun,mai ales ca ciupercile lasa zeama care da o aroma minunata si cartofilor si pulpelor de pui.
Pe blogul meosiris.blogspot.com puteti gasi alte retete foarte interesante
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară