Ingrediente:
- 3 pulpe de pui
- 400g ciuperci
- rosii din conserva cu sos
- 7 cartofi
- sare,piper
- delikat
- patrunjel verde.
Curatati si spalati pulpele apoi faceti 3 crestaturi in fiecare. Turnati putin ulei in tava,apoi asezati rosiile taiate cubulete si sosul lor.Deasupra asezati pulpele iar pe langa ele asezati cartofii taiati feliute si ciupercile spalate si curatate.Condimentati si bagati la cuptor pana se rumenesc asa cum va place.La sfarsit adugati patrunjel verde tocat marunt. Iese foarte bun,mai ales ca ciupercile lasa zeama care da o aroma minunata si cartofilor si pulpelor de pui.
Pe blogul meosiris.blogspot.com puteti gasi alte retete foarte interesante
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.