Ingrediente:
- 3 pulpe de pui
- 400g ciuperci
- rosii din conserva cu sos
- 7 cartofi
- sare,piper
- delikat
- patrunjel verde.
Curatati si spalati pulpele apoi faceti 3 crestaturi in fiecare. Turnati putin ulei in tava,apoi asezati rosiile taiate cubulete si sosul lor.Deasupra asezati pulpele iar pe langa ele asezati cartofii taiati feliute si ciupercile spalate si curatate.Condimentati si bagati la cuptor pana se rumenesc asa cum va place.La sfarsit adugati patrunjel verde tocat marunt. Iese foarte bun,mai ales ca ciupercile lasa zeama care da o aroma minunata si cartofilor si pulpelor de pui.
Pe blogul meosiris.blogspot.com puteti gasi alte retete foarte interesante
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse