Pandispan

12:05, 24 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Pandispanul este un desert grozav si simplu de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică
Cum să-ți serbezi ziua...
  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • ½ baton vanilie

Mod de preparare:

Se bat ouale cu zaharul si vanilia taiat fin, pana cand devine o crema. Se adauga treptat faina, amestecand continuu. Se tapeteaza o tava cu hartia de copt, se unge hartia si marginile tavii cu unt, se presara pesmet si se toarna compozitia. Se da la cuptor pentru 40-45 de minte la foc potrivit.

Citeste si:
O gustare dulce pentru Dragobete
O gustare dulce pentru Dragobete

Incearca si aceasta grozava reteta de pandispan!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri