Ingrediente
-8 oua
-8 linguri de ulei
-11 linguri de apa
- o cana si jum. de faina
- o cana si jum. de zahar
-un plic praf de copt dr. q.
- 1 esenta rom
Mod de preparare
Mai intai faci un sirop fiert din 11 linguri de apa si cantit. de o cana si jum. de zahar., dupa care o lasi sa se raceasca.
Bati bine albusurile spuma tare cu putina sare,apoi adaugi siropul treptat, galbenusurile (cate unul),cele opt linguri de ulei si faina amestecata cu praful de copt si la urma esenta.
Torni 3/4 din compozitie intr-o tava (eu folosesc o tava de teflon pt. friptura ) unsa cu ulei sau margarina si tapetata cu faina (sau poti folosi hartie de copt), iar restul de compozitie o amesteci cu 1-2 linguri de cacao si o torni deasupra compozitiei dupa care dai totul la cuptor pt. 30-35 '. Sper sa va placa. Eu le gatesc acest pandispan de 3 ori pa sapt. si tot nu ne saturam.
De curand a fost ziua sotului meu si am avut mare succes pandispanul meu super pufos si delicios.
se mentine pufos mai multe zile.
Succes !
O reteta propusa de Geanina
Va recomandam si urmatoarele retete:
Pandispan Zebra
Pandispan cu cereale
Pandispan de mere
Pandispan
Pandispan pufos
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- oua
- pandispan
- pandispan pufos
- pandispan reteta
- pufos
- sirop
Vizionare placuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară