70 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
-1 piept de pui
-2 morcovi
-1 pastarnac
-1 telina mica
-1 ardei verde
-1 gogosar
-150 g orez
-sos de soia
-100 g bambus-facultativ
-100g mazare din conserva
Mod de preparare:
Puiul se taie fisii de 0.5 cm si se pune la marinat cu sos de soi pt o ora.
Intre timp se taie toate legumele fidelute si se pun intr-o tigaie de prajit cu ulei incins si 1 lingurita de sos de soia pentru 5 minute si se amesteca din cand in cand.
Orezul(bob cu bob)se lasa pt 20 minute in apa ,dupa care se fierbe 10 minute.
Puiul se pune in tigaia de prajit in uleiul de la legume si se amesteca , timp de 5 minute.
Pe un platou se pune orezul in mijloc, in jurul orezului se pun legumele, iar peste orez se aseaza puiul.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Claudia (claudia69)
Tu cum pregatesti mancarea chinezeasca? Da click aici si trimite acum varianta ta!
Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale
Va recomandam si retetele:
Piept de pui cu conopida
Pui Vinicius
Ficatei de pui cu ciupercute
Piept de pui
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară