70 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
-1 piept de pui
-2 morcovi
-1 pastarnac
-1 telina mica
-1 ardei verde
-1 gogosar
-150 g orez
-sos de soia
-100 g bambus-facultativ
-100g mazare din conserva
Mod de preparare:
Puiul se taie fisii de 0.5 cm si se pune la marinat cu sos de soi pt o ora.
Intre timp se taie toate legumele fidelute si se pun intr-o tigaie de prajit cu ulei incins si 1 lingurita de sos de soia pentru 5 minute si se amesteca din cand in cand.
Orezul(bob cu bob)se lasa pt 20 minute in apa ,dupa care se fierbe 10 minute.
Puiul se pune in tigaia de prajit in uleiul de la legume si se amesteca , timp de 5 minute.
Pe un platou se pune orezul in mijloc, in jurul orezului se pun legumele, iar peste orez se aseaza puiul.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Claudia (claudia69)
Tu cum pregatesti mancarea chinezeasca? Da click aici si trimite acum varianta ta!
Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale
Va recomandam si retetele:
Piept de pui cu conopida
Pui Vinicius
Ficatei de pui cu ciupercute
Piept de pui
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei