Ingrediente
-8 oua
-8 linguri de ulei
-11 linguri de apa
- o cana si jum. de faina
- o cana si jum. de zahar
-un plic praf de copt dr. q.
- 1 esenta rom
Mod de preparare
Mai intai faci un sirop fiert din 11 linguri de apa si cantit. de o cana si jum. de zahar., dupa care o lasi sa se raceasca.
Bati bine albusurile spuma tare cu putina sare,apoi adaugi siropul treptat, galbenusurile (cate unul),cele opt linguri de ulei si faina amestecata cu praful de copt si la urma esenta.
Torni 3/4 din compozitie intr-o tava (eu folosesc o tava de teflon pt. friptura ) unsa cu ulei sau margarina si tapetata cu faina (sau poti folosi hartie de copt), iar restul de compozitie o amesteci cu 1-2 linguri de cacao si o torni deasupra compozitiei dupa care dai totul la cuptor pt. 30-35 '. Sper sa va placa. Eu le gatesc acest pandispan de 3 ori pa sapt. si tot nu ne saturam.
De curand a fost ziua sotului meu si am avut mare succes pandispanul meu super pufos si delicios.
se mentine pufos mai multe zile.
Succes !
O reteta propusa de Geanina
Va recomandam si urmatoarele retete:
Pandispan Zebra
Pandispan cu cereale
Pandispan de mere
Pandispan
Pandispan pufos

- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- oua
- pandispan
- pandispan pufos
- pandispan reteta
- pufos
- sirop
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi