Pandispan pufos

12:02, 5 Februarie 2008 publicat în Retete culinare

De curand a fost ziua sotului meu si am avut mare succes pandispanul meu super pufos si delicios.

Ingrediente

-8 oua
-8 linguri de ulei
-11 linguri de apa
- o cana si jum. de faina
- o cana si jum. de zahar
-un plic praf de copt dr. q.
- 1 esenta rom

Mod de preparare

Mai intai faci un sirop fiert din 11 linguri de apa si cantit. de o cana si jum. de zahar., dupa care o lasi sa se raceasca.
Bati bine albusurile spuma tare cu putina sare,apoi adaugi siropul treptat, galbenusurile (cate unul),cele opt linguri de ulei si faina amestecata cu praful de copt si la urma esenta.

Torni 3/4 din compozitie intr-o tava (eu folosesc o tava de teflon pt. friptura ) unsa cu ulei sau margarina si tapetata cu faina (sau poti folosi hartie de copt), iar restul de compozitie o amesteci cu 1-2 linguri de cacao si o torni deasupra compozitiei dupa care dai totul la cuptor pt. 30-35 '. Sper sa va placa. Eu le gatesc acest pandispan de 3 ori pa sapt. si tot nu ne saturam.

De curand a fost ziua sotului meu si am avut mare succes pandispanul meu super pufos si delicios.
se mentine pufos mai multe zile.

Succes !

O reteta propusa de Geanina

Va recomandam si urmatoarele retete:

Pandispan Zebra

Pandispan cu cereale

Pandispan de mere

Pandispan



Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri