Ingrediente
-8 oua
-8 linguri de ulei
-11 linguri de apa
- o cana si jum. de faina
- o cana si jum. de zahar
-un plic praf de copt dr. q.
- 1 esenta rom
Mod de preparare
Mai intai faci un sirop fiert din 11 linguri de apa si cantit. de o cana si jum. de zahar., dupa care o lasi sa se raceasca.
Bati bine albusurile spuma tare cu putina sare,apoi adaugi siropul treptat, galbenusurile (cate unul),cele opt linguri de ulei si faina amestecata cu praful de copt si la urma esenta.
Torni 3/4 din compozitie intr-o tava (eu folosesc o tava de teflon pt. friptura ) unsa cu ulei sau margarina si tapetata cu faina (sau poti folosi hartie de copt), iar restul de compozitie o amesteci cu 1-2 linguri de cacao si o torni deasupra compozitiei dupa care dai totul la cuptor pt. 30-35 '. Sper sa va placa. Eu le gatesc acest pandispan de 3 ori pa sapt. si tot nu ne saturam.
De curand a fost ziua sotului meu si am avut mare succes pandispanul meu super pufos si delicios.
se mentine pufos mai multe zile.
Succes !
O reteta propusa de Geanina
Va recomandam si urmatoarele retete:
Pandispan Zebra
Pandispan cu cereale
Pandispan de mere
Pandispan
Pandispan pufos

- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- oua
- pandispan
- pandispan pufos
- pandispan reteta
- pufos
- sirop
Sancțiuni mai aspre pentru conducătorii auto din România. Ce noi restricții prevede Codul Rutier
EXCLUSIV. Zile libere pentru fertilizare in vitro, printre cele 13 puncte agreate de sindicate și Guvern
Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București. Ce spune Primăria Capitalei
OFICIAL Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și se decalează termenul de încheiere a mediilor la clasele a XII-a și a XIII-a