Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 gr paste
- 500 gr piept pui
- 500 gr bacon afumat
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 4 rosii
- 400 gr rosii in bulion
- 100 g smantana
- 100 gr parmezan
- 200 gr mozarella
- busuioc proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati "Julien" pieptul si baconul afumat, apoi le rumeniti usor intr-o tigaie. Legumele le spalati, la curatati si le frigeti pe gratar. Fierbeti pastele in apa si sare. Amestecati apoi pastele cu baconul, pieptul de pui, rosiile in bulion, smantana, dovleceii si vinetele fripte, smantana, parmezanul ras si busuiocul proaspat. Tot acest amestec se toarna intr-o tava, se decoreaza cu felii de rosii proaspete si mozarella apoi se
introduce la cuptor, timp de 20 de minute. La sfarsit se decoreaza cu frunze de busuioc.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară