Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 gr paste
- 500 gr piept pui
- 500 gr bacon afumat
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 4 rosii
- 400 gr rosii in bulion
- 100 g smantana
- 100 gr parmezan
- 200 gr mozarella
- busuioc proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati "Julien" pieptul si baconul afumat, apoi le rumeniti usor intr-o tigaie. Legumele le spalati, la curatati si le frigeti pe gratar. Fierbeti pastele in apa si sare. Amestecati apoi pastele cu baconul, pieptul de pui, rosiile in bulion, smantana, dovleceii si vinetele fripte, smantana, parmezanul ras si busuiocul proaspat. Tot acest amestec se toarna intr-o tava, se decoreaza cu felii de rosii proaspete si mozarella apoi se
introduce la cuptor, timp de 20 de minute. La sfarsit se decoreaza cu frunze de busuioc.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor