Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluatul de cartofi:
- ulei
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 2 linguri de faina
- 1 ou
- sare de mare si piper dupa gust
Umplutura:
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa taiata marunt
- 400 g ciuperci proaspete taiate marunt
- 150 g ciuperci conservate taiate marunt
- sare de mare si piper dupa gust
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita praf de mustar
- 2 linguri faina
- 1/4 cana vin alb sec
- 1/4 cana apa
- 2 linguri de patrunjel tocat
- 2 linguri de branza razuita (mozzarella)
Mod de preparare:
Cartofii si ceapa se curata de coaja, se spala si se taie in patru. Se amesteca ceapa si cartofii si se adauga in mixer. Se scoate apoi compozitia intr-un vas si se stoarce de apa atat cat este posibil. Se adauga apoi celelalte ingrediente din aluat si se amesteca pana devine o compozitie omogena. Se pune in tava, se intinde uniform si se da la cuptor 20 de minute, dupa care se scoate si se lasa sa se raceasca. Intre timp se prepara umplutura. Intr-o tigaie se caleste ceapa, apoi se adauga ciupercile taiate marunt, sare, piper, cimbru, mustar si faina. Se amesteca, apoi se adauga vinul si apa si se lasa sa fiarba pana compozitia se ingroasa. Cand este gata se pune peste aluat, se adauga patrunjelul amestecat cu branza si se da la cuptor cam 15 minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară