Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 140 gr unt
- 250 gr faina
- 1 galbenus de ou
- 2 linguri de zahar praf
- 1 lingura de zeama de lamaie sau vin alb
Crema:
- 5 albusuri de oua
- 5 linguri de zahar praf
- 0,5kg capsuni
Mod de preparare:
Se prepara aluatul din faina, unt, galbenus si zahar praf. se framanta bine si se lasa o jumatatea de ora sa se odihneasca. Se intinde o foaie, se asaza intr-o tava si se da la cuptor pana devine galben deschis. Albusurile se bat cu zahar praf, se amesteca cu capsunile pana rezulta o spuma. Aceasta compozitie se toarna peste foile reci, apoi se introduc la cuptor.
Incearca si aceasta minunata tarta cu capsuni.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară