Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 140 gr unt
- 250 gr faina
- 1 galbenus de ou
- 2 linguri de zahar praf
- 1 lingura de zeama de lamaie sau vin alb
Crema:
- 5 albusuri de oua
- 5 linguri de zahar praf
- 0,5kg capsuni
Mod de preparare:
Se prepara aluatul din faina, unt, galbenus si zahar praf. se framanta bine si se lasa o jumatatea de ora sa se odihneasca. Se intinde o foaie, se asaza intr-o tava si se da la cuptor pana devine galben deschis. Albusurile se bat cu zahar praf, se amesteca cu capsunile pana rezulta o spuma. Aceasta compozitie se toarna peste foile reci, apoi se introduc la cuptor.
Incearca si aceasta minunata tarta cu capsuni.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse