Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 300g orez
- 600g prune uscate si afumate
- 300g ceapa
- un cub concentrat de legume
- o legatura patrunjel
- o legatura marar
- praf de busuioc
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati marunt ceapa, dupa care o caliti in ulei. Orezul se spala si se alege de impuritati si se adauga peste ceapa. Se adauga apoi o cana de supa de legume si prunele oparite. Se condimenteaza cu sare, piper si un praf de busuioc. Se adauga verdeata tocata marunt si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.