Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 300g orez
- 600g prune uscate si afumate
- 300g ceapa
- un cub concentrat de legume
- o legatura patrunjel
- o legatura marar
- praf de busuioc
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati marunt ceapa, dupa care o caliti in ulei. Orezul se spala si se alege de impuritati si se adauga peste ceapa. Se adauga apoi o cana de supa de legume si prunele oparite. Se condimenteaza cu sare, piper si un praf de busuioc. Se adauga verdeata tocata marunt si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?