Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 300g orez
- 600g prune uscate si afumate
- 300g ceapa
- un cub concentrat de legume
- o legatura patrunjel
- o legatura marar
- praf de busuioc
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati marunt ceapa, dupa care o caliti in ulei. Orezul se spala si se alege de impuritati si se adauga peste ceapa. Se adauga apoi o cana de supa de legume si prunele oparite. Se condimenteaza cu sare, piper si un praf de busuioc. Se adauga verdeata tocata marunt si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!