Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 300g orez
- 600g prune uscate si afumate
- 300g ceapa
- un cub concentrat de legume
- o legatura patrunjel
- o legatura marar
- praf de busuioc
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati marunt ceapa, dupa care o caliti in ulei. Orezul se spala si se alege de impuritati si se adauga peste ceapa. Se adauga apoi o cana de supa de legume si prunele oparite. Se condimenteaza cu sare, piper si un praf de busuioc. Se adauga verdeata tocata marunt si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei