Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 200 g unt
- 100 g pesmet
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se fierb, se decojesc si se piseaza usor. Se adauga ouale, faina, sare si se amesteca. Se formeaza 2 rulouri lungi, dupa care se taie bastonase mici. Bastonasele de fierb in apa fierbinte cu sare timp de 10 minute, pana se ridica deasupra apei. Se scot, se ung cu unt topit si se servesc cat mai calzi.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare