Pate de ficatei de pui grozav pentru un mic dejun copios.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 125 g unt
  • 1 ceapa mare tocata
  • 2 catei de usturoi (zdrobiti)
  • 2 felii de slanina (fara sorici) taiata bucatele
  • 250 g ficatei de pui
  • 1/4 lingurita cimbru uscat
  • piper negru macinat
  • 3 linguri smantana
  • 1-2 linguri coniac
  • 90 g unt topit
  • 2 linguri de codite de ceapa verde

Mod de preparare:

Untul se topeste intr-o cratita si se caleste ceapa, usturoiul si slanina taiate bucatele. Se adauga ficateii de pui si se rumenesc si ei, amestecand din cand in cand. CAnd s-au patruns bine, se iau de pe foc si se adauga cimbrul, piperul, smantana, coniacul si 30 de g de unt. Se amesteca bine cu mixerul pana cand se obtine o compozitie cremoasa, dupa care se pune in boluri. Se adauga deasupra unt topit (60 g) si ceapa tocata marunt si se da la frigider.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri