Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 g unt
- 1 ceapa mare tocata
- 2 catei de usturoi (zdrobiti)
- 2 felii de slanina (fara sorici) taiata bucatele
- 250 g ficatei de pui
- 1/4 lingurita cimbru uscat
- piper negru macinat
- 3 linguri smantana
- 1-2 linguri coniac
- 90 g unt topit
- 2 linguri de codite de ceapa verde
Mod de preparare:
Untul se topeste intr-o cratita si se caleste ceapa, usturoiul si slanina taiate bucatele. Se adauga ficateii de pui si se rumenesc si ei, amestecand din cand in cand. CAnd s-au patruns bine, se iau de pe foc si se adauga cimbrul, piperul, smantana, coniacul si 30 de g de unt. Se amesteca bine cu mixerul pana cand se obtine o compozitie cremoasa, dupa care se pune in boluri. Se adauga deasupra unt topit (60 g) si ceapa tocata marunt si se da la frigider.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară