Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 g unt
- 1 ceapa mare tocata
- 2 catei de usturoi (zdrobiti)
- 2 felii de slanina (fara sorici) taiata bucatele
- 250 g ficatei de pui
- 1/4 lingurita cimbru uscat
- piper negru macinat
- 3 linguri smantana
- 1-2 linguri coniac
- 90 g unt topit
- 2 linguri de codite de ceapa verde
Mod de preparare:
Untul se topeste intr-o cratita si se caleste ceapa, usturoiul si slanina taiate bucatele. Se adauga ficateii de pui si se rumenesc si ei, amestecand din cand in cand. CAnd s-au patruns bine, se iau de pe foc si se adauga cimbrul, piperul, smantana, coniacul si 30 de g de unt. Se amesteca bine cu mixerul pana cand se obtine o compozitie cremoasa, dupa care se pune in boluri. Se adauga deasupra unt topit (60 g) si ceapa tocata marunt si se da la frigider.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana