Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 g unt
- 1 ceapa mare tocata
- 2 catei de usturoi (zdrobiti)
- 2 felii de slanina (fara sorici) taiata bucatele
- 250 g ficatei de pui
- 1/4 lingurita cimbru uscat
- piper negru macinat
- 3 linguri smantana
- 1-2 linguri coniac
- 90 g unt topit
- 2 linguri de codite de ceapa verde
Mod de preparare:
Untul se topeste intr-o cratita si se caleste ceapa, usturoiul si slanina taiate bucatele. Se adauga ficateii de pui si se rumenesc si ei, amestecand din cand in cand. CAnd s-au patruns bine, se iau de pe foc si se adauga cimbrul, piperul, smantana, coniacul si 30 de g de unt. Se amesteca bine cu mixerul pana cand se obtine o compozitie cremoasa, dupa care se pune in boluri. Se adauga deasupra unt topit (60 g) si ceapa tocata marunt si se da la frigider.
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă