Cel mai "dificil" e sa cureti cartofii si sa-i tai cubulete; fiind pentru Toni, i-am taiat destul de mic, pentru noi i-as fi lasat in bucati mai mari.
Am pus in vas 2 pulpe de pui, vreo 3 cartofi medii ca dimensiune taiati cubulete si cateva fire de ceapa verde tocate marunt. Am mai pus 2 catei de usturoi taiati feliute, cateva boabe de mustar, marar, putin ulei de masline si o ceasca de apa.
Am pus capacul (neaparat cu capac) si am bagat la cuptor cam o ora si jumatate.
Pe parcurs, am mai verificat daca e nevoie de apa, dar a fost suficienta cat am pus la inceput, fiind capacul pe vas. Cam 3 portii au iesit din cantitatile astea, plus cateva imbucaturi si pentru mami, de pofta :)).
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV