Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 500 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 5-6 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei
- 1 legatura de patrunjel
- piper
- 2 lingurite de bulion
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Spalati si curatati cartofii, apoi ii taiati in cubulete mici, dupa care ii caliti in putin ulei incins. Separat, tocati fin ceapa si o caliti. Adaugati ciupercile taiate marunt si condimentele. Adaugati putina apa si amestecati bine. Cand ciupercile si ceapa sunt moi, adaugati bulionul dizolvat in putina apa rece si usturoiul pisat. Mai lasati cateva minut, apoi luati cratita de pe foc si amestecati totul cu cartofii prajiti si cu patrunjelul tocat.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.