Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 500 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 5-6 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei
- 1 legatura de patrunjel
- piper
- 2 lingurite de bulion
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Spalati si curatati cartofii, apoi ii taiati in cubulete mici, dupa care ii caliti in putin ulei incins. Separat, tocati fin ceapa si o caliti. Adaugati ciupercile taiate marunt si condimentele. Adaugati putina apa si amestecati bine. Cand ciupercile si ceapa sunt moi, adaugati bulionul dizolvat in putina apa rece si usturoiul pisat. Mai lasati cateva minut, apoi luati cratita de pe foc si amestecati totul cu cartofii prajiti si cu patrunjelul tocat.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”