Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 500 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 5-6 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei
- 1 legatura de patrunjel
- piper
- 2 lingurite de bulion
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Spalati si curatati cartofii, apoi ii taiati in cubulete mici, dupa care ii caliti in putin ulei incins. Separat, tocati fin ceapa si o caliti. Adaugati ciupercile taiate marunt si condimentele. Adaugati putina apa si amestecati bine. Cand ciupercile si ceapa sunt moi, adaugati bulionul dizolvat in putina apa rece si usturoiul pisat. Mai lasati cateva minut, apoi luati cratita de pe foc si amestecati totul cu cartofii prajiti si cu patrunjelul tocat.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!