Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 500 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 5-6 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei
- 1 legatura de patrunjel
- piper
- 2 lingurite de bulion
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Spalati si curatati cartofii, apoi ii taiati in cubulete mici, dupa care ii caliti in putin ulei incins. Separat, tocati fin ceapa si o caliti. Adaugati ciupercile taiate marunt si condimentele. Adaugati putina apa si amestecati bine. Cand ciupercile si ceapa sunt moi, adaugati bulionul dizolvat in putina apa rece si usturoiul pisat. Mai lasati cateva minut, apoi luati cratita de pe foc si amestecati totul cu cartofii prajiti si cu patrunjelul tocat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară