Ingrediente:
- carne de pui (eu folosesc pulpe de pui dezosate)
- 5-6 ciuperci champignon
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 conserva de porumb
- 1 legatura de patrunjel verde
- paste
- boia, piper, sare
Incep prin a cali ceapa si cand se sticleste adaug putina boaia si imediat putina apa. Urmeaza sa adaug carnea taiata cubulete si apa este perfecta pentru a evita prajirea in ulei. Condimentez cu putin piper si sare.Apoi pe rand adaug morcovii dati pe razatoare, ciupercile tocate si ardeii. Daca e cazul mai adaug putina apa - pana la nivelul carnii - sa imi asigur si un sos delicios mai tarziu. Las sa fiarba totul la foc incet. Intre timp fierb pastele iar cand s-a gatit carnea, amestec intr-un vas pastele cu carnea de pui si sosul ei delicios. Adaug conserva de porumb si patrunjelul tocat. Amestecat bine si masa este gata :)
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?