IN ACEST ARTICOL:
Reteta asta a devenit una de baza la noi in casa. Pe de o parte pentru ca ne place taaaare mult si pe de alta parte merge suficient de repede sa mai am eu vreme sa o gatesc! :)

Ingrediente:

  • carne de pui (eu folosesc pulpe de pui dezosate)
  • 5-6 ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 conserva de porumb
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • paste
  • boia, piper, sare

Incep prin a cali ceapa si cand se sticleste adaug putina boaia si imediat putina apa. Urmeaza sa adaug carnea taiata cubulete si apa este perfecta pentru a evita prajirea in ulei. Condimentez cu putin piper si sare.Apoi pe rand adaug morcovii dati pe razatoare, ciupercile tocate si ardeii. Daca e cazul mai adaug putina apa - pana la nivelul carnii - sa imi asigur si un sos delicios mai tarziu. Las sa fiarba totul la foc incet. Intre timp fierb pastele iar cand s-a gatit carnea, amestec intr-un vas pastele cu carnea de pui si sosul ei delicios. Adaug conserva de porumb si patrunjelul tocat. Amestecat bine si masa este gata :)

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri