Ingrediente:
- carne de pui (eu folosesc pulpe de pui dezosate)
- 5-6 ciuperci champignon
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 conserva de porumb
- 1 legatura de patrunjel verde
- paste
- boia, piper, sare
Incep prin a cali ceapa si cand se sticleste adaug putina boaia si imediat putina apa. Urmeaza sa adaug carnea taiata cubulete si apa este perfecta pentru a evita prajirea in ulei. Condimentez cu putin piper si sare.Apoi pe rand adaug morcovii dati pe razatoare, ciupercile tocate si ardeii. Daca e cazul mai adaug putina apa - pana la nivelul carnii - sa imi asigur si un sos delicios mai tarziu. Las sa fiarba totul la foc incet. Intre timp fierb pastele iar cand s-a gatit carnea, amestec intr-un vas pastele cu carnea de pui si sosul ei delicios. Adaug conserva de porumb si patrunjelul tocat. Amestecat bine si masa este gata :)
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!