Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- sare
- piper
- 350 ml apa fiarta cu Vegeta
- 200 g smantana
- 1-2 linguri de mustar
- 6 fileuri de cod salau
- sucul unei lamai
- 30 g unt
- 2 fire de ceapa verde
- 1/2 legatura de busuioc
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie in feliute subtiri. Se pun intr-o tava de cuptor se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu smantana si apa fiarta cu Delikat, se toarna peste cartofi si se lasa cam 25 de minute in cuptorul incins dinainte. Fileurile de peste se spala, se asaza un servetel deasupra sa soarba apa si se stropesc cu suc de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se pun peste cartofii din cuptor. Se pun deasupra bucatele de unt si se mai lasa 20 de minute. Se serveste cu ceapa verde taiata ineluse subtiri
si busuiocul tocat marunt.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!