Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- sare
- piper
- 350 ml apa fiarta cu Vegeta
- 200 g smantana
- 1-2 linguri de mustar
- 6 fileuri de cod salau
- sucul unei lamai
- 30 g unt
- 2 fire de ceapa verde
- 1/2 legatura de busuioc
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie in feliute subtiri. Se pun intr-o tava de cuptor se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu smantana si apa fiarta cu Delikat, se toarna peste cartofi si se lasa cam 25 de minute in cuptorul incins dinainte. Fileurile de peste se spala, se asaza un servetel deasupra sa soarba apa si se stropesc cu suc de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se pun peste cartofii din cuptor. Se pun deasupra bucatele de unt si se mai lasa 20 de minute. Se serveste cu ceapa verde taiata ineluse subtiri
si busuiocul tocat marunt.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana