Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- sare
- piper
- 350 ml apa fiarta cu Vegeta
- 200 g smantana
- 1-2 linguri de mustar
- 6 fileuri de cod salau
- sucul unei lamai
- 30 g unt
- 2 fire de ceapa verde
- 1/2 legatura de busuioc
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie in feliute subtiri. Se pun intr-o tava de cuptor se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu smantana si apa fiarta cu Delikat, se toarna peste cartofi si se lasa cam 25 de minute in cuptorul incins dinainte. Fileurile de peste se spala, se asaza un servetel deasupra sa soarba apa si se stropesc cu suc de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se pun peste cartofii din cuptor. Se pun deasupra bucatele de unt si se mai lasa 20 de minute. Se serveste cu ceapa verde taiata ineluse subtiri
si busuiocul tocat marunt.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă