Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- sare
- piper
- 350 ml apa fiarta cu Vegeta
- 200 g smantana
- 1-2 linguri de mustar
- 6 fileuri de cod salau
- sucul unei lamai
- 30 g unt
- 2 fire de ceapa verde
- 1/2 legatura de busuioc
Mod de preparare:
Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie in feliute subtiri. Se pun intr-o tava de cuptor se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu smantana si apa fiarta cu Delikat, se toarna peste cartofi si se lasa cam 25 de minute in cuptorul incins dinainte. Fileurile de peste se spala, se asaza un servetel deasupra sa soarba apa si se stropesc cu suc de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se pun peste cartofii din cuptor. Se pun deasupra bucatele de unt si se mai lasa 20 de minute. Se serveste cu ceapa verde taiata ineluse subtiri
si busuiocul tocat marunt.
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri