Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g. cascaval
- 2 oua
- un pahar bere
- drojdie uscata
- zahar
- boia
- piper
- cimbru
- ulei
- o cana faina
Mod de preparare:
Cascavalul se taie felii mici. Se face o compozitie: se bat doua oua, in care se adauga putin cate putin faina. Se face o maia dintr-un varf de cutit de drojdie uscata dizolvata in apa calda si cu putin zahar si se lasa cam 10 minute, dupa care se toarna peste amestecul de mai de sus si se adauga un pahar de bere, pentru a face spuma. Compozitia trebuie sa iasa ca de clatite (nici prea grasa nici prea subtire). Cascavalul taiat felii se da prin acest sos se prajeste in mult ulei fierbinte si la foc iute. La final se poate adauga deasupra boia si cimbru.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!