Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g. cascaval
- 2 oua
- un pahar bere
- drojdie uscata
- zahar
- boia
- piper
- cimbru
- ulei
- o cana faina
Mod de preparare:
Cascavalul se taie felii mici. Se face o compozitie: se bat doua oua, in care se adauga putin cate putin faina. Se face o maia dintr-un varf de cutit de drojdie uscata dizolvata in apa calda si cu putin zahar si se lasa cam 10 minute, dupa care se toarna peste amestecul de mai de sus si se adauga un pahar de bere, pentru a face spuma. Compozitia trebuie sa iasa ca de clatite (nici prea grasa nici prea subtire). Cascavalul taiat felii se da prin acest sos se prajeste in mult ulei fierbinte si la foc iute. La final se poate adauga deasupra boia si cimbru.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana