Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 12 clatite
- 500 g branza de vaci proaspata
- sucul si coaja de la o lamaie
- 50 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 500 g capsuni
Mod de preparare:
Se prepara umplutura:: se amesteca branza de vaci cu sucul si coaja de lamaie rasa, cu zaharul si zaharul vanilat. Se spala capsunile, se curata si se taie marunt. Un sfert din ele se paseaza si se amesteca cu branza de vaci. Restul bucatelelor se incorporeaza in branza. Se umplu clatitele si se pudreaza cu zaharul vanilat
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!