Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 12 clatite
- 500 g branza de vaci proaspata
- sucul si coaja de la o lamaie
- 50 g zahar
- 1 pachetel zahar vanilat
- 500 g capsuni
Mod de preparare:
Se prepara umplutura:: se amesteca branza de vaci cu sucul si coaja de lamaie rasa, cu zaharul si zaharul vanilat. Se spala capsunile, se curata si se taie marunt. Un sfert din ele se paseaza si se amesteca cu branza de vaci. Restul bucatelelor se incorporeaza in branza. Se umplu clatitele si se pudreaza cu zaharul vanilat
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară