12:05, 17 Mai 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa si interesanta de pulpa de pui cu mar

Nu prea stiu unde zboara timpul ... cand m-am uitat la data ultimei postari, m-am speriat, a trecut aproape o luna ... Intre timp, bineinteles ca am mancat :)), dar mai putine "nouta

ti" am pe stoc de data asta.

Sa incepem ... pulpa de pui cu mar ... mai "exotic" nitel; cautam pe internet o reteta si am dat cautare pentru "pulpa de pui"; printre muuuuuullltele retete gasite, care mai de care mai apetisanta, mi-a atras atentia una cu mere; am adaptat-o nitel pentru Toni si a iesit o chestie foarte interesanta; un gust aparte, foarte bun, raacoritor.

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco

Am folosit:

  • o pulpa de pui
  • 2 mere
  • 1 cartof dulce
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de samburi de struguri
  • putin marar, putin cardamon
  • 1/2 lamaie

Am taiat feliute subtiri usturoiul si l-am indesat sub pielita puiului. Am curatat merele si cartoful si le-am facut cubulete, iar lamaia am taiat-o feliute; lamaia, usturoiul si pielita puiului le-am aruncat cand a fost gata mancarica, le-am adaugat pentru gust si arome. Am pus uleiul in vasul lui Toni, merele, cartoful, puiul (pe care am presarat marar si cardamon) si lamaia, precum si o cana de apa; nu am pus foarte multa apa, pentru ca oricum isi lasa marul destula; in plus, am pastrat capacul pe vas pana la sfarsitul coacerii. La cuptor am tinut cam o ora si jumatate.

Citeste si:
Top Atracții Turistice din Makadi Bay
Top Atracții Turistice din...

Aromele s-au amestecat intr-un mod tare placut. Merita incercat!

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri