Dificultate: redusa
Ingrediente:
4 oua
200 g zahar
1 farfurie adanca cu mere rase
1/2 faina
2 linguri miere de albine
1 de ulei
1 lingurita de bicarbonat
scortisoara si cuisoare pisate
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu galbenusurile, uleiul, mierea, merele cu zeama cu tot, bicarbonatul, faina, scortisoara si cuisoarele, introduse toate, pe rand, apoi se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc iute, pana devine maro. Prajitura e foarte gustoasa si se mentine proaspata mai multe zile.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana