Dificultate: redusa
Ingrediente:
4 oua
200 g zahar
1 farfurie adanca cu mere rase
1/2 faina
2 linguri miere de albine
1 de ulei
1 lingurita de bicarbonat
scortisoara si cuisoare pisate
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu galbenusurile, uleiul, mierea, merele cu zeama cu tot, bicarbonatul, faina, scortisoara si cuisoarele, introduse toate, pe rand, apoi se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc iute, pana devine maro. Prajitura e foarte gustoasa si se mentine proaspata mai multe zile.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară