Turta dulce cu mere

12:05, 17 Mai 2011 publicat în Retete culinare

Un desert extraordinar cu fructe: turta dulce cu mere.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Ceai și cafea pentru momente din viață
Ceai și cafea pentru momente...

4 oua

200 g zahar

Citeste si:
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...
Rețetă de GOFRE fără gluten...

1 farfurie adanca cu mere rase

1/2 faina

2 linguri miere de albine

1 de ulei

1 lingurita de bicarbonat

scortisoara si cuisoare pisate

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul cu galbenusurile, uleiul, mierea, merele cu zeama cu tot, bicarbonatul, faina, scortisoara si cuisoarele, introduse toate, pe rand, apoi se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc iute, pana devine maro. Prajitura e foarte gustoasa si se mentine proaspata mai multe zile.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri