Si apoi am amestecat intr-un bol (plastic, metal, cum aveti, de preferat mai mult de plastic) toate ingredientele, apoi am lasat bolul la frigider cam o ora, pentru a se marina (=gati) somonul si pentru a se infuza reciproc ingredientele.
Am servit rece salata de somon crud cu castravete, asa cum ii sta bine.
Va recomand sa folositi si avocado, taiat cubulete, sau ghimbir proaspat, cum am zis la inceput – asta daca NU doriti chilli iute, ghimbirul avand magia de a poseda si aroma atat de speciala, dar si iuteala medie, dar cat sa-si faca efectul. Chiar va rog sa mergeti cu incredere pe ghimbir proaspat, tocat marunt, o lingurita la doua portii.
E un fel de mancare inedit, rapid de preparat, pe care-l puteti servi si ca gustare dar si ca fel principal, daca luati o masa de seara mai usoara, alaturi de un pahar de vin alb si de persoana iubita. E si un preparat excelent de facut pentru momentele in care aveti invitati si doriti sa le oferiti ceva “altfel”.
Toate bune, dragi prieteni, sa aveti o saptamana mai buna!
Mai multe retete gustoase si interesante puteti descoperi pe www.foodblog.ro
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!