Dificultate: scazuta
Ingrediente:
- 1 ou
- 250 g de unsoare
- 150 g de zahar
- 2 linguri de otet
- 10 linguri de apa
- aroma
- faina cat cuprinde
- un borcan de dulceata dupa preferinta
- zahar pudra
Mod de preparare
Din aceste ingrediente se face un aluat mai tare, care se da la frigider cel putin o jumatate de ora, acoperit cu folie. Dupa aceea, se ia o bucata din aluat, se intinde pe planseta si se taie triunghiuri pe care se pune cate o lingurita de dulceata, se ruleaza si se apropie colturile. Se pun intr-o tava unsa si se coc, in cuptorul incins, la foc mai tare, pana se rumenesc. Fierbinti, se tavalesc prin zahar pudra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară