Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1kg ciuperci
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita otet
- 2 linguri bulion
- 1 legatura patrunjel verde
- 250g masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile se fierb in apa sarata, timp de 15 minute. Se lasa apoi la racit si se taie in felii cat mai subtirele. Se pun intr-o cratita cu ulei ciupercile taiate, la foc potrivit. Se adauga maslinele fara samburi si bulionul. Se fierb 10 minute si apoi se lasa la racit. Se serveste rece cu patrunjel verde presarat deasupra.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!