Dificultate: redusa
Ingrediente:
Chiftelute de legume | Retete de diversificare

- 500g cartofi
- 1 felie paine
- 2 linguri faina
- 2oua
- 1lingura verdeata tocata
- 1lingura pesmet
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, frunze verde de patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
BistroMar, restaurant cu o gama bogata de peste si fructe de mare,...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?