Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500g cartofi
- 1 felie paine
- 2 linguri faina
- 2oua
- 1lingura verdeata tocata
- 1lingura pesmet
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa. Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, frunze verde de patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma. Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!