Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 aluat dospit
- 300 g carne tocata mixta
- 2 linguri ulei (de masline)
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri pasta de tomate
- 150 ml vin alb
- 2 linguri oregano taiat marunt
- 1 lingurita sare
- piper macinat proaspat
- praf de boia de ardei
- 400 g broccoli (conopida mica) oparit
- 200 g cascaval ras
Mod de preparare:
Carnea tocata se rumeneste bine in ulei. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se adauga la carnea tocata. Se adauga pasta de tomate si se stinge cu vin alb. Se fierbe acoperit, la foc mic, 10 minute. Se adauga oregano si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se intinde aluatul. Se oparesc rosiile, se cojesc si se taie felii, apoi se impart uniform pe aluat mpreuna cu broccoli. Se toarna sosul de carne tocata deasupra. Se presara compozitia cu cascaval si se pune la cuptor pentru 20-25 de minute.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!