Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 aluat dospit
- 300 g carne tocata mixta
- 2 linguri ulei (de masline)
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri pasta de tomate
- 150 ml vin alb
- 2 linguri oregano taiat marunt
- 1 lingurita sare
- piper macinat proaspat
- praf de boia de ardei
- 400 g broccoli (conopida mica) oparit
- 200 g cascaval ras
Mod de preparare:
Carnea tocata se rumeneste bine in ulei. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se adauga la carnea tocata. Se adauga pasta de tomate si se stinge cu vin alb. Se fierbe acoperit, la foc mic, 10 minute. Se adauga oregano si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se intinde aluatul. Se oparesc rosiile, se cojesc si se taie felii, apoi se impart uniform pe aluat mpreuna cu broccoli. Se toarna sosul de carne tocata deasupra. Se presara compozitia cu cascaval si se pune la cuptor pentru 20-25 de minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară